Lees over het effect van het coronavirus op de dienstverlening van Midea Nederland

Coronavirus en Midea Nederland BV

Via deze pagina zal Midea Nederland alle relevante informatie met u delen over het effect van het coronavirus op onze dienstverlening. Deze pagina zal direct worden bijgewerkt als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Midea Nederland BV heeft diverse maatregelen getroffen om enerzijds onze dienstverlening te kunnen garanderen en anderzijds de gezondheid van onze medewerkers en klanten niet in gevaar te brengen. Binnen Midea Nederland BV zijn duidelijke afspraken gemaakt rondom hygiëne, hierbij volgen wij strikt de regels van het RIVM.

Medewerkers van Midea Nederland BV werken waar mogelijk thuis en op kritische afdelingen (waaronder in de distributiecentra) zijn de werktijden aangepast waardoor er minder grote groepen tegelijkertijd aanwezig zijn om op die manier het risico te verlagen.

Bereikbaarheid binnendienst

Onze binnendienst is gewoon bereikbaar. Wel kan het zo zijn dat de wachttijden wanneer je belt iets langer zijn dan je van ons gewend bent. Dit komt door de spreiding van werk(tijden) en thuiswerken. Per mail zijn wij daarentegen prima bereikbaar. Door deze omstandigheden heeft digitale communicatie op dit moment dan ook onze voorkeur, als u de mogelijkheid hebt om hier gebruik van te maken. 

Bestellen en bezorgen

Onze leveringen ondervinden op dit moment geen hinder. Je kunt gewoon bestellen zoals gebruikelijk. Om onze chauffeurs en onze klanten te beschermen zal er tijdelijk niet meer worden gevraagd om te tekenen voor de levering, maar zal er een foto worden gemaakt van de geloste goederen en naar de naam worden gevraagd van de persoon die het in ontvangst neemt. 

Afhaal

Graag van te voren overleg.

Voorraden

Er zijn op dit moment geen leveringsproblemen en/of problemen met voorraden. Mocht er in de nabije toekomst iets veranderen laten wij dat op deze pagina weten.

Bezoeken van onze buitendienstmedewerkers:

Op dit moment bezoeken onze buitendienstmedewerkers geen klanten. Dit doen wij om de gezondheid van onze klanten en onze buitendienstmedewerkers te beschermen. Onze buitendienstmedewerkers zijn wel gewoon bereikbaar per telefoon en per e-mail.  

Dank voor je begrip namens het voltalige Midea-team.

Download de catalogus 2020 - 2021

Met onze airconditioning producten biedt Midea Nederland B.V. een hoogwaardige totaaloplossing. Download (.pdf / ~30Mb) onze catalogus en bekijk onze producten en specificaties.